Mitä olet etsimässä?

Etsimme juristia määräaikaiseen työsuhteeseen

Haluatko työskennellä kestävän tulevaisuuden puolesta energia-alan näköalapaikalla? Etsimme nyt juristia määräaikaiseen sijaisuuteen 31.12.2025 saakka. Hakuaika päättyy 8.9.2024.

Epätarkka kuva kaupungin valoista pimeässä.

Energiateollisuus ry:n juristina työtehtäviisi kuuluvat osallistuminen edunvalvontaan yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa sekä jäsenyritysten ja yhdistyksen sisäinen oikeudellinen neuvonta. Osallistut ja vedät yhdistyksen erilaisia jäsenten edustajista koostuvia työryhmiä, ja osallistut erilaisiin EK:n sekä viranomaisten työryhmiin. Tehtäviisi kuuluu myös kouluttamista. Raportoit tehtävässä jäsenpalveluista vastaavalle johtajalle, Janne Kerttulalle. Työt voi aloittaa heti ja sijaisuus jatkuu 31.12.2025 asti.

Olet etsimämme juristi, mikäli sinulla on ylempi korkeakoulututkinto oikeustieteistä ja tunnet, olet hankkinut kokemusta tai olet kiinnostunut joistakin seuraavista oikeudenaloista: sopimus-, energia-, maankäyttö- sekä ympäristölainsäädäntö, kilpailuoikeus tai julkiset hankinnat. Tietosuojan ja kuluttajansuojan säätelyn tuntemus on eduksi. Työkokemusta sinulle on ehtinyt karttua yli kaksi vuotta.

Tutustu koko hakuilmoitukseen alla olevasta painikkeesta ja hae tehtävää 8.9.2024 mennessä S&S Consultingin sivuilla.

Asiantuntijamme tällä aihealueella

Janne Kerttula

Johtaja

Verkot ja palvelut

Janne Kerttula

Johtaja

Verkot ja palvelut

+358 50 571 2075

Siirry takaisin sivun alkuun