Mitä olet etsimässä?

Tilastot

Tilastot ovat kestävän edunvalvonnan tuki. On tärkeää, että jo päätösten valmisteluvaiheessa on käytettävissä tutkittua tietoa sekä luotettavia tilastoja. Energiateollisuus ry laatii sähköön ja kaukolämpöön liittyvää tilastotietoa.

Epätarkka kuva kaupungin valoista pimeässä.

Tilastot ovat olennainen osa edunvalvontaa. On tärkeää, että jo päätösten valmisteluvaiheessa on käytettävissä tutkittua tietoa sekä luotettavia tilastoja. Täten tehdyt päätökset pohjautuvat faktoihin. Tilastotuotanto palvelee kestävän energiapolitiikan tekemistä.

Energiateollisuus ry laatii sähköön ja kaukolämpöön liittyvää tilastotietoa. Sähköstä julkaisemme kuukausittain hankintaa ja kulutusta ennakoivan kuukausitilaston. Lisäksi tuotamme vuosittaista tietoa tuotannosta ja kulutuksesta maakunta- ja kuntakohtaisella tasolla. Olemme tuottaneet myös tietoa sähkönjakelun keskeytyksistä.

Kaukolämmöstä julkaistaan vuosittain kattava, yrityskohtaista tietoa sisältävä Kaukolämpötilasto. Lisäksi julkaisemme tietoa kaukolämmön hinnasta, keskeytyksistä ja kaukojäähdytyksestä sekä kaukolämmön teknisiä tilastoja.

Toimimme yhteistyössä Tilastokeskuksen kanssa, joka voi käyttää keräämiämme tietoja kansallisiin sekä kansainvälisiin raportteihin.

Tilastoasiantuntijamme

Neea Huttunen

Asiantuntija

Energiamarkkinat

Neea Huttunen

Asiantuntija

Energiamarkkinat

+358 50 473 8896

Jonna Pasi

Asiantuntija

Energiantuotanto

Jonna Pasi

Asiantuntija

Energiantuotanto

+358 44 510 6238

Uusimmat tilastot

Kaikki ajankohtaiset

Kaukolämpötilasto

Sähkön kuukausitilastot

Sähkön tuntidata

Kaukojäähdytystilasto

Siirry takaisin sivun alkuun