Mitä olet etsimässä?

#LupausSuomelle: Energiateollisuus ry mukana Olympiakomitean liikkumishaasteessa

ET osallistuu Olympiakomitean liikkumishaasteeseen, jonka tarkoituksena on innostaa ja motivoida suomalaisia liikkumaan ja edistää näin heidän toimintakykyään.

Henkilön jalat kuvattuna nousemassa portaita. Kuvan lähde: Unsplash.

Olympiakomitean Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -konseptin tavoitteena on rakentaa pysyvää muutosta yli vuosikymmenten ja palauttaa liikkuminen ja toimintakyky Suomen vahvuudeksi. Osana konseptia kerätään organisaatioiden lupauksia konkreettisista, liikettä lisäävistä toimista.

EK haastoi jäsenliittonsa ja yritykset mukaan liikkumishaasteeseen tammikuussa, ja ET päätti ottaa haasteen vastaan. ET:n lupaus Suomelle on Energiavartti: kannustamme henkilöstöämme käyttämään 15 minuuttia työpäivästä lihasvoimin liikkumiseen. Jokainen voi valita itselleen parhaiten sopivan liikuntatavan. Liikettä työpäivään voi tuoda esimerkiksi kävelypalaverien muodossa tai aktiivisten taukojen avulla. Haastamme myös kaikki jäsenyrityksemme mukaan.

Liikkumishaaste pyörähti käyntiin Urheilugaala-lähetyksessä 11. tammikuuta. EK on yksi haasteen pääkumppaneista. Olympiakomitean verkkosivuilla toimintakykyinensuomi.fi voi tutustua kaikkiin mukana oleviin organisaatioihin ja heidän omiin lupauksiinsa.

Siirry takaisin sivun alkuun