Mitä olet etsimässä?

Rakennusten kaukojäähdytys, suositus J1/2023

Julkaisun suositusten ja ohjeiden tarkoituksena on taata asiakkaiden ostaman jäähdytysenergian korkea laatu tarkoituksenmukaisilla laitteilla ja laadunvalvonnalla. Yhtenäiset vaatimukset alentavat kustannuksia ja parantavat järjestelmän toimivuutta.

Tässä julkaisussa esitetyt suositukset ja ohjeet koskevat kaukojäähdytysverkkoon liitettäviä asiakkaita. Julkaisu on laadittu siten, että laatuvaatimukset ja ohjeet eivät rajoita alan kehitystä ja antavat suunnittelijoille mahdollisuuden soveltaa uusinta tietoutta. Versioon 2014 verrattuna teksteihin on tehty pieniä päivityksiä, jotta ne vastaisivat tämän hetkistä parasta tietoutta. Suurimmat muutokset ovat tapahtuneet liitteiden puolella. Kaikki mallikytkentäkaaviot on uusittu, niiden laatua on parannettu ja niiden määrä on kasvanut.

Lataa Rakennusten kaukojäähdytys J1/2023 (PDF) Lataa KJ-6400-MALLI 1 (PDF) Lataa KJ-6400-MALLI 2 (PDF) Lataa KJ-6400-MALLI 3 (PDF) Lataa KJ-6400-MALLI 4 (PDF) Lataa KJ-6400-MALLI 5 (PDF) Lataa Rakennusten kaukojaahdytys J1/2014 (PDF)
Siirry takaisin sivun alkuun