Mitä olet etsimässä?

Haemme yritysvastuu- ja ympäristösääntelyn asiantuntijaa

Energiantuotannon tiimiin haetaan nyt uuteen tehtävään ympäristölainsäädäntöä ja yritysvastuun säädöksiä tuntevaa asiantuntijaa.

Henkilö luonnossa auringonvalossa.

Tehtäväsi on yritysvastuu- ja ympäristölainsäädäntöön liittyvä edunvalvonta niin kotimaassa kuin kansainvälisissäkin yhteyksissä. Toimenkuvasi on monipuolinen ja vaihteleva. Osana edunvalvontaa ja kannan muodostusta organisoit mm. ET:n toimielimien toimintaa ja osallistut muiden järjestöjen, ministeriöiden sekä viranomaisten työryhmiin, erityisesti Suomessa ja Brysselissä. Osallistut myös poliittiseen edunvalvontaan ja viestintään.

Työtäsi tukee ET:n yritysvastuutyöryhmä ja ympäristötoimikunta sekä ET:n toimiston sisäiset tiimit ja muut asiantuntijamme. Työskentelet tiiviisti tiimimme toisen asiantuntijan kanssa.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta energia-alalta tai jonkin muun toimialan edunvalvontaorganisaatiosta. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ympäristöoikeuden tai lakisääteisen vastuullisuusjohtamisen osaaminen ja EU-lainsäädännön soveltamisen osaaminen ovat ilman muuta eduksi. Luonteeltasi olet positiivinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen henkilö. Sinulla on kyky analysoida ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pystyt työskentelemään useiden rinnakkaisten asioiden parissa ja reagoimaan muutoksiin nopeasti ja ratkaisulähtöisesti. Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat vaikuttaa – koet luontevaksi toimia rohkeasti ET:n kaikissa kohtaamisissa. Esiinnyt sujuvasti ja ilmaiset itseäsi hyvin myös kirjallisesti.

Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät S&S Consultingin sivuilta.

Hakuaika päättyy 8.12.2023.

Siirry takaisin sivun alkuun