Mitä olet etsimässä?

Haemme viestintäasiantuntijaa

ET:n edunvalvonnan ja viestinnän yksikköä vahvistetaan koulutuspolitiikkaa ja vetovoimatekijöitä tuntevalla viestintäasiantuntijalla. Pääset rakentamaan oman tiimin ja koko työyhteisön kanssa kokonaan uutta tehtävää.

ET:n ja Adaton henkilöstö yhteiskuvassa ET:n toimistolla.

Uuden viestintäasiantuntijan keskeinen tehtävä on lisätä energia-alan vetovoimaa ja kiinnostavuutta uraansa ja koulutusvalintojaan miettivien nuorten sekä uusia uramahdollisuuksia etsivien joukossa. Vahvistat ET:n viestien näkyvyyttä ja kuuluvuutta eri kanavissa innostaen uusia ilmastoneutraalin tulevaisuuden tekijöitä valitsemaan energia-alan. Tehtävä on kokonaan uusi ja antaa mahdollisuuden hyödyntää aikaisempaa tietämystä ammatillisten ja yliopistollisten koulutusvaihtoehtojen ja -linjojen moninaisuudesta sekä vaikeaksikin koetuista ammatinvalinnan pohdinnoista. On tärkeää, että viihdyt nuorten joukossa, käytät luontevasti eri viestinnän kanavia ja olet kiinnostunut perehtymään ja ratkomaan yhteiskunnallisia kysymyksiä. Tehtävässäsi vahvistat ET:n viestintätiimiä erityisesti sosiaalisen median ja pienten videotuotantojen osaamisella sekä osallistumalla tapahtumien järjestämiseen.  

Energia-ala on keskellä voimistuvaa murrosta. Alan kiinnostavuus ja tärkeys työnantajana sekä rooli yhteiskunnassa on merkittävä. Pääset suoraan edistämään koko yhteiskunnalle tärkeää toimialaa, mukaan hyvään työyhteisöön sekä myönteisten haasteiden äärelle. Edunvalvontaorganisaationa arvostamme vaikuttamisen taitojasi ja mahdollista kokemusta järjestötyöstä. Tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä jäsenyritystemme kanssa, esiintymään tilaisuuksissa ja tapaamaan nuoria sekä oppilaitosten edustajia.

Lisätietoja ja hakuohjeet S&S Consultingin sivuilla.

Hakuaika päättyy 7.12.2023.

Siirry takaisin sivun alkuun