Mitä olet etsimässä?

Haemme kesäharjoittelijaa energiantuotannon tiimiin

Energiateollisuus ry:n energiantuotannon tiimiin haetaan kesäksi korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelijan tehtävät liittyvät energia-alan, erityisesti energiantuotannon, vastuullisuuteen ja hyväksyttävyyteen.

Työtehtäväsi liittyvät erityisesti näihin kokonaisuuksiin:

  • ET:n jäsenyritysten konkreettisten vastuullisuustekojen kerääminen julkisten tietolähteiden, kyselyiden tai muiden yhteydenottojen kautta. Vastuullisuusteot voivat liittyä laajasti ympäristökysymyksiin, kuten ilmasto-, luonto-, kiertotalous- tai resurssitehokkuuskysymyksiin. Teot voivat liittyä myös oman henkilöstön, muun työvoiman, sidosryhmien tai asiakkaiden suuntaan osoitettuun sosiaaliseen vastuullisuuteen.
  • Sisällön tuottaminen ET:n julkisille nettisivuille. Sivustolle tuotetaan Q&A-osio energiaan liittyvistä keskeisistä kysymyksistä erityisesti energiantuotannon osalta. Nettisivuille päivitetään myös edellä mainitut vastuullisuusteot.

Työtehtäviisi voidaan sisällyttää muitakin kokonaisuuksia näin sovittaessa. Työtäsi tukee ET:n toimiston asiantuntijat.

Toivomme sinulta kiinnostusta energia-alaan ja vastuullisuuteen sekä edunvalvontatyöhön. Toivomme sinun olevan korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa tai äskettäin valmistunut. Opinto-alasi voi olla esim. teknillinen, luonnontieteellinen, kaupallinen tai oikeustieteellinen. Luonteeltasi olet positiivinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen henkilö. Sinulla on kyky analysoida ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pystyt työskentelemään useiden rinnakkaisten asioiden parissa ja reagoimaan muutoksiin nopeasti ja ratkaisulähtöisesti. Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvät kirjallisen ilmaisun taidot ovat harjoittelussasi tärkeitä.

Tarjoamme sinulle modernit työskentelytilat Eteläranta 10:ssä, jossa pääset energiateollisuuden ykköspaikalle yhteistyöhön ET:n 40 ammattilaisen kanssa. Työtä on mahdollista tehdä osin myös etänä. Harjoittelujaksosi on noin 3–4 kk.

Hae paikkaa

Kiinnostaako tehtävä? Haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää ja lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen office@energia.fi viimeistään perjantaina 23.2.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Jari Kostama, puh. 050 301 1870. Hänelle voi soittaa joko keskiviikkona 14.2. klo 15-16 tai maanantaina 19.2. klo 15-16.

Mitä Energiateollisuus ry tekee?

Energiateollisuus ry (ET) on vuonna 2004 perustettu energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen järjestö. ET edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaasua, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja. Järjestöön kuuluu 276 jäsentä ja 56 yhteistoimintajäsentä.

Energiateollisuus tekee vaikuttavaa edunvalvontaa ja vie yhteiskuntaa ennakkoluulottomasti kohti kestävää tulevaisuutta. Tavoitteena on ilmastoneutraali energiajärjestelmä, joka on kaikin puolin kestävä ja tukee Suomen ja suomalaisten hyvinvointia.

Edunvalvonnalla tarkoitetaan toimintaa, jolla muodostetaan ja viestitään energia-alan yritysten näkökulmat politiikan muotoutumiseen ja lainsäädäntöön, tavoitteena yrityksille hyvä toimintaympäristö harjoittaa energialiiketoimintaa. Päätösvaltaa käyttävät järjestön varsinaiset jäsenet.

ET vastaa jäsenyritystensä henkilöstön työehtoja koskevasta sopimustoiminnasta sekä neuvoo ja kouluttaa jäseniään, tekee selvityksiä ja välittää tietoa. ET noudattaa kestävän edunvalvonnan periaatteita ja toimintatapoja.

Asiantuntijamme tällä aihealueella

Jari Kostama

Johtaja

Energiantuotanto

Jari Kostama

Johtaja

Energiantuotanto

+358 50 301 1870

Siirry takaisin sivun alkuun